Contact

WhatsApp

Reviews
Breadboard 400 punten - 85x55mm (Wit)

Breadboard 400 punten - 85x55mm (Wit)

Artikelnummer : CMP-106
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar.
Uitverkocht

_Self (id: 15248)

Stock: 0 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 5 = 1.5

Introductie Breadboard met 400 verbindingspunten

Het breadboard heeft in totaal 400 verbindingspunten waarvan 100 voor de voeding en 300 voor het middenvlak.

In totaal bestaat het middenvlak uit 30 rijen en 10 kolommen, voldoende om een klein project op te bouwen. Het middenvlak is elektrisch gescheiden zodat hier direct een IC geplaatst kan worden zonder dat de pinnen elkaar kortsluiten. De afmetingen van het breadboard is 165x55x9mm (LxBxH).

Voor gebruik van dit breadboard kun je gebruik maken van onze DuPont en andere geschikte jumper kabels.

Op het breadboard zijn verder 4 voedingsbanen aanwezig die niet met elkaar verbonden zijn. Je kunt dus meerdere voltages gebruiken op dit breadboard, bijvoorbeeld boven 3.3V en onder 5V. De voedingsbanen lopen elektrisch helemaal door van links tot rechts, dus het is niet nodig om halverwege een jumper te plaatsen om de banen met elkaar te verbinden.

Het is mogelijk om dit breadboard aan een ander breadboard te koppelen om zo het werkgebied te vergroten. Op deze manier kun je heel flexibel je prototype uitbreiden.

Aan de onderzijde van het breadboard is een dikke zelfklevende tape aanwezig zodat je het breadboard kunt vastplakken. Dit is vooral erg handig als je meerdere breadboards aan elkaar koppelt zodat het geheel stevig met elkaar verbonden is.

Ben je actief bezig met elektronica? Dan is het verstandig om een aantal breadboards achter de hand te houden om meerdere projecten op te bouwen zonder een ander project af te breken. Bij afname van meerdere breadboards krijg je dan ook een mooie korting.

Technische specificaties

  • 400 Verbindingspunten
  • Afmetingen: 85 x 55 x 9mm (LxBxH)
  • Zelfklevende onderzijde
  • Koppelbaar met andere breadboards

Aanbevolen producten