Contact

WhatsApp

Reviews
Breadboard 830 punten - 165x55mm (Wit)

Breadboard 830 punten - 165x55mm (Wit)

Artikelnummer : CMP-107
Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar.
Uitverkocht

_Self (id: 15226)

Stock: 0 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 2.5

Introductie Breadboard met 830 verbindingspunten

Het breadboard heeft in totaal 830 verbindingspunten waarvan 200 voor de voeding en 630 voor het middenvlak.

In totaal bestaat het middenvlak uit 63 rijen en 10 kolommen, meer dan genoeg voor een middelgroot project. Het middenvlak is elektrisch gescheiden zodat hier direct een IC geplaatst kan worden zonder dat de pinnen elkaar kortsluiten. De afmetingen van het breadboard is 165x55x9mm (LxBxH).

Voor gebruik van dit breadboard kun je gebruik maken van onze DuPont en andere geschikte jumper kabels.

Op het breadboard zijn verder 4 voedingsbanen aanwezig die niet met elkaar verbonden zijn. Je kunt dus meerdere voltages gebruiken op dit breadboard, bijvoorbeeld boven 3.3V en onder 5V. De voedingsbanen lopen elektrisch helemaal door van links tot rechts, dus het is niet nodig om halverwege een jumper te plaatsen om de banen met elkaar te verbinden.

Het is mogelijk om dit breadboard aan een ander breadboard te koppelen om zo het werkgebied te vergroten. Op deze manier kun je heel flexibel je prototype uitbreiden.

Aan de onderzijde van het breadboard is een dikke zelfklevende tape aanwezig zodat je het breadboard kunt vastplakken. Dit is vooral erg handig als je meerdere breadboards aan elkaar koppelt zodat het geheel stevig met elkaar verbonden is.

Ben je actief bezig met elektronica? Dan is het verstandig om een aantal breadboards achter de hand te houden om meerdere projecten op te bouwen zonder een ander project af te breken. Bij afname van meerdere breadboards krijg je dan ook een mooie korting.

Technische specificaties

  • 830 Verbindingspunten
  • Afmetingen: 165 x 55 x 9mm (LxBxH)
  • Zelfklevende onderzijde
  • Koppelbaar met andere breadboards

Aanbevolen producten